Căutare Live

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate: „Păi... durere de cap, frisoane”. Imaginea care i-a îngrijorat pe fani

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate în această perioadă. Îndrăgita prezentatoare le-a povestit fanilor ce simptome și greutăți a avut.

Gina Pistol le-a povestit fanilor că se confruntă cu pobleme de sănătate

Antena 1 & Instagram

Gina Pistol și-a îngrijorat fanii de pe rețelele sociale cu o postare în care a enumerat problemele cu care se confruntă. În dreptul mesajului scris, Gina Pistol a publicat o fotografie cu ea în mașină. În fotografie Gina Pistol apare supărată, problemele citindu-i-se pe chip.

Gina Pistol le-a povestit fanilor că a încetat să o alăpteze pe fiica sa, Josephine, care a împlinit un an pe 9 martie.

Citește și: Cât de mult a crescut Josephine, fiica Ginei Pistol. Micuța a început să facă primii pași, iar mama ei a surprins momentul savuros

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol: „Cam atât despre mine”. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani

„Păi... durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală, înțărcat. Sunt bine. Cam atât despre mine”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii.

Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani, după ce medicii nu i-au dat șanse să rămână însărcinată:

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

Citește și: Motivul pentru care Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express. De ce nu a vrut să lipsească timp de 2 luni de acasă

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical. Zâmbetul fiicei sale are puteri vindecătoare și o ajută pe vedetă să treacă peste perioadele în care nu se simte tocmai bine și în care are mult eprobleme pe cap.

Gina Pistol a povestit recent ca a început să slăbească treptat, nu a pus presiune pe propriul corp și rezultatele nu au întâziat să apară.

Gina Pistol a reușit rapid să scape de kilogramele în plus, povestind acum și ce dietă a urmat pentru a se asigura că efectul este garantat. Prezentatoarea a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp record și a explicat în ce a constat meniul ei în ultima perioadă.

Așa cum a povestit chiar ea, după naștere, prezentatoarea „Chefi la cuțite” ajunsese să cântărească 80 de kilograme. În doar 5 săptămâni a slăbit spectaculos, ajungând la 65 de kilograme și nu este de mirare că fanele ei au vrut să afle care este secretul. Gina Pistol a explicat pas cu pas din ce a constat meniul ei cu două mese principare pe zi și două gustări.

Motivul venirii Monicăi Gabor în România fără Irina și Mr. Pink. Unde a fost și cu cine și-a petrecut timpul... Armin Nicoară și Claudia Puican au dat vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea! Nu au făcut nunta în Turcia...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x