Căutare Live

Imagini de lux! Selena Gomez și-a cumpărat casă nouă pentru a-i fi vecină noului iubit! Cum arată reședința de peste două milioane de dolari

După ce s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor din pricina bolii, Selena Gomez pare să fie din nou fericită.

După ce s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor din pricina bolii, Selena Gomez pare să fie din nou fericită. Nu numai că a revenit pe scenă și a lansat un nou single, ”Bad Liar”, dar pare că și viața amoroasă îi merge ca pe roate. Îndrăgostită nevoie mare, artista și-a cumpărat o nouă casă, situată chiar în cartierul exclusivist din Los Angeles, acolo unde locuiește și iubitul ei. A plătit 2,25 milioane de dolari, însă nu este nici pe departe cea mai scumpă dintre proprietățile artistei.

Delia, mândră de surioara ei! Dansul mirilor, un moment special al serii! Oana și Răzvan au renunțat la celebrul vals... Pe George îl cunoaștem de undeva! Talentatul artist a povestit cum a fost la un pas să se despartă de soția lui: ”Am tre...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri