Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ioana Basescu: "Am slabit 25 kilograme mancand putin din toate"

Nu s-a bucurat de popularitatea surorii ei mai mici, Elena, dar Ioana Basescu a reusit de cateva ori sa iasa in fata.Astazi, la 1,76 metri, Ioana are doar 65 de kilograme. Secretul?

„Nu am urmat o dieta anume. Pur si simplu, am renuntat sa mai mananc atat de mult cum obisnuiam. Daca inainte devoram o ciocolata pe zi si cateva prajituri, acum mananc doar un cubulet. Nu mi-am interzis nici un aliment, ci pur si simplu iau cate putin din toate, de mai multe ori pe zi. Am fost la mai multi nutritionisti si, dupa ce am vorbit cu ei, am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi schimb stilul de alimentatie si sa nu mai mananc atat de mult", o citeaza Libertatea pe fiica presedintelui.

In plus, Ioana recunoaste ca nu a fost chiar usor, ci rezultatul unui proces destul de indelungat.

„Am avut o perioada in care am slabit mult, apoi am stagnat in greutate cateva luni, dupa care iar am dat jos. Gimnastica am facut la inceput, insa nu mai am timp si nu mai fac nici un fel de sport. Beau doar apa plata. Oricum, bauturi acidulate nu consumam nici inainte. In rest, nu am facut mari eforturi pentru a slabi. Sunt foarte multumita de cum arat si nu am de gand sa ma mai ingras, mai ales ca acum mananc cat trebuie", a completat notarul.

Recomandari