Îți amintești de băieții din trupa HI-Q? Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea

Formația HI-Q a luat naștere în anul 1996, în Brașov. Timp de 18 ani, trupa a lansat numeroase piese de succes, ce mai sunt și astăzi ascultate la petrecerile iubitorilor de muzică veche. Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea?

Formația HI-Q s-a destrămat după 18 ani de activitate (sursa foto: captură video)

Chiar dacă de-a lungul timpului componența formației HI-Q s-a mai schimbat și Dana Nălbaru a fost înlocuită cu alte voci feminine, cântăreața a revenit în trupă, în ultimii ani de activitate ai acesteia.

Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea din trupa HI-Q

Membri constanți ai trupei HI-Q au fost Mihai Sturzu și Florin Grozea, despre care fanii au aflat ulterior că nu au fost doar simpli colegi de scenă, ci și buni prieteni. În toamna acestui an, cei doi marchează 34 de ani de când au fost colegi de bancă, în clasa I.

citește și: Mama lui Mihai Sturzu, gest extrem la 70 de ani

În prezent, Florin Grozea de la HI-Q împlinește 41 de ani în luna noiembrie a acestui an și este fondatorul unei platforme de influencer marketing.

Îți amintești de băieții din trupa HI-Q? Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea

Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea din trupa HI-Q (sursa foto: Instagram)

Cum arată azi Mihai Sturzu și Florin Grozea din trupa HI-Q (sursa foto: Instagram)

Practic, artistul s-a transformat acum în antreprenor și manager. Mai mult decât atât, acesta a lansat chiar și o carte, numită „HIT Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, prin care oferă sfaturi extrem de utile celor care vor să dea lovitură și să aibă o carieră de succes.

citește și: Ce face fostul artist de la "Hi-Q", atunci când crede că nimeni nu îl vede

Mihai Sturzu de la trupa HI-Q a intrat în politiică în anul 2007 și a devenit ulterior și deputat. Apoi în 2012, acesta a început școala de piloți și nu a mai durat mult până ce a reușit să-și ia licența de pilot privat.

Apoi, câțiva ani mai târziu, Mihai Sturzu a absolvit Școala Superioară de Aviație Civilă, luându-și astfel licența de pilot de linie, meserie pe care o practică deja de trei ani.

Florin Grozea și Mihai Sturzu au păstrat legătura și chiar s-au mai întâlnit, desi formația HI-Q s-a destrămat. O poză publicată recent pe Instagram a dezvăluit fanilor cum arată cei doi în prezent.

Ultimele știri