Căutare Live

Iulia Vântur, aspru criticată la un concert din New Jersey. Ce i-a deranjat pe fani astfel că unii voiau înapoi banii pe bilete

Iulia Vântur s-a mutat din România în India și s-a mulat perfect pe cultura indiană. Veeta s-a lansat în muzică pe tărâm indian si susține concerte și pe plan internațional. Însă, nu de fiecare dată lucrurile ies cum vrea ea.

Iulia Vântur și-a supărat fanii în timpul unui concert în New Jersey

Instagram

Deși este o prezență plăcută și are un public care o apreciază de cele mai multe ori, fanii nu ezită să o critice atunci când ceva nu le convine.

Iulia Vântur a modificat un colind ortodox și fanilor nu le-a picat deloc bine: "Este o blasfemie. Să-ți fie rușine, Iulia"

Vedeta a atras o adevărată revoltă din partea fanilor români, după un concert pe care l-a susținut în America, unde sala a fost aproape plină, potrivit Fanatik.

Cum vedeta se identifică din ce în ce mai mut cu tradițiile indiene, pentru acest concert, Iulia Vântur a ales o ținută care este inspirată dintr-un saree, costum tradițional indian, de culoare albastră.

Problema fanilor români nu a fost outfit-ul vedetei, ci prestația sa pe scenă.

Citește și:Cum a fost ajutată Iulia Vântur de către iubitul ei, Salman Khan. “El a crezut mai mult decât mine”

Iulia Vântur a cântat un colind în limba indiană, La Betleem colo-n jos, lucru care li s-a părut absolut revoltător mai multor fani.

Aceștia nu s-au ferit să își scrie părerea pe Youtube, acolo unde a fost postat clipul video cu vedeta cântând.

Citește și:Iulia Vântur, aniversare în stil indian la 42 de ani. Cu cine a petrecut vedeta. Imagini rare alături de familia din India

Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!, a scris o fană revoltată, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec.

O altă urmăritoare a scris chiar că Iulia Vântur ia în derâdere religia ortodoxă și colindele sale, pe care le-a transformat într-o mascaradă grotescă, potrivit sursei menționată.

Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!, a mai scris altcineva, pe când un fan i-a spus că are noroc că nu i-au cerut înapoi banii pe bilete.

Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?, a scris un internaut, potrivit aceleiași surse.

Daniela Crudu, ținuta care le-a oferit prietenilor virtuali o priveliște senzațională asupra decolteului generos. Cum ar... Elena Gheorghe, schimbare radicală de look. Ce spun fanii despre noua ei apariție de „fată-rea”. „Prevăd un nou trend”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x