Johnny Depp: "Statutul de sex simbol este un mister pentru mine"

Este unul dintre cei mai sexy barbati din lume si, desi este mereu in clasamentele de acest tip, Johnny Depp a recunoscut in repetate randuri ca nu intelege statutul lui de sex simbol, pentru ca el se vede adesea urat.

Starul din „Piratii din Caraibe", care de-a lungul carierei lui a frant inimile a sute de admiratoare, a marturisit ca nu se vede deloc atragator.

„Este un mister complet pentru mine. Atentia este ciudata. Ma trezesc si trebuie sa ma uit la fata cand ma spal pe dinti si este adesea neplacuta", a declarat Johnny Depp.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri