Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Cum s-a decurcat fiica lui Adrian Minune

Karmen, fata cea mare a lui Adrian Minune, a cântat noua piesă lansată de Betty Blue împreună cu tatăl ei, Florin Salam!

Karmen

Facebook/ Karmen

Karmen a cântat noua piesă lansată de Betty Blue împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Internauții au ascultat-o cu atenție pe fata cea mare a lui Adrian Minune și, în timp ce unii au complimentat-o, alții au criticat-o… pentru că n-ar fi știut versurile.

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam

Îndrăgita artistă le-a făcut o surpriză fanilor ei pe Instagram, pe care i-a îndemnat să îi adreseze câteva întrebări, curiozități și nu numai… pe care le au despre ea.

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Cum s-a decurcat fiica lui Adrian Minune

Florin Salam și fiica sa Betty au scos o melodie împreună! Este colaborarea momentului în România

Un internaut a rugat-o să fredoneze cea mai nouă melodie lansată de Betty Blue alături de Florin Salam, respectiv “Tăticul meu, fetița mea” – în videoclipul piesei, celebrul manelist apare în imagini în care nu l-ai mai văzut niciodată. Puteți observa cum s-a descurcat fiica lui Adi Minune.

Karmen și-a îngrijorat fanii după ce a postat imagini cu mai multe medicamente

Ulterior, Karmen a recunoscut că și-a injectat buzele cu acid hialuronic, însă, cantitatea folosită de medicul estetician a fost decentă. În urmă cu câteva ore, vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o scurtă înregistrare în care apar mai multe medicamente. Pe imagini a scris: “Then this happened (n.r.: Apoi, asta s-a întâmplat)”, însă, nu a dezvăluit cine s-a îmbolnăvit atât de rău, încât are nevoie de pastile.

Karmen Minune și soțul ei fac primele declarații despre despărțire. Bogdan Căplescu: „Eu am rugat-o să arhiveze pozele cu noi”

Fanii s-au îgrijorat și au crezut că artista are coronavirus, însă Karmen le-a spus adevărul într-un story pe Instagram.

"Cum să mă întrebați dacă am coronavirus? Nu am coronavirus, aș fi fost până acum în izoletă. Doar mă doare o măsea", a explicat Karmen.

Karmen a cântat melodia lui Betty Blue, lansată împreună cu tatăl ei, Florin Salam! Cum s-a decurcat fiica lui Adrian Minune

Karmen (cântăreață)

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Aceasta este fiica lui Adrian Minune, un cunoscut cântăreț de manele. Primul single al artistei, „Domino”, a fost lansat în 2015. Doi ani mai târziu, Karmen a semnat cu casele de discuri ATOM și Global Records.

Recomandari