Katy Perry, surprinsă la plajă alături de Orlando Bloom. Cum arată corpul său în costum de baie după ce a născut

Katy Perry a fost surprinsă la plajă alături de partenerul său, Orlando Bloom, însă corpul său în costum de baie a atras toate privirile.

Corpul lui Katy Perry a trecut prin câteva schimbări majore

Getty

Katy Perry este una dintre cele mai cunoscute și apreciate celebrități internaționale. Aceasta a devenit anul trecut în luna august fericita mama a unei fetițe de-a dreptul adorabile, însă nu și-a mai făcut până acum apariția în costum de baie.

Artista și iubitul său, Orlando Bloom, s-au hotărât să ia o mică pauză și să plece într-o vacanță bine meritată, în Hawaii, unde a fost surprinsă într-un costum de baie cu care a atras toată atenția tuturor.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cum arată Katy Perry în costum de baie după ce a născut

Corpul frumoasei artiste a trecut prin câteva schimbări majore, iar acest lucru se poate observa din fotografiile surprinse de către paparazzi. Katy Perry a îmbrăcat un costum de baie întreg, mov, care îi scoate în evidență formele.

Cei doi au devenit părinți în luna august a anului 2020, iar de când au dat mare veste cea mare au pimit cele mai frumoase urări din partea lui Justin Theroux, Beyonce, Millie Bobby Brown și Josh Brolin.

Citește și: Ce ascunde Katy Perry sub rochia aurie. A avut curaj să arate cum maschează kilogramele în plus după ce a născut

În prezent, silueta cântăreței este în continuă transformare, dar pe drumul cel bun pentru că deja se vede că a scăpat de un număr considerabil de kilograme pe care le-a acumulat în perioada sarcinii.

Artista a imortalizat momentul în care fetița sa a venit pe lume printr-o fotografie de-a dreptul emoționantă. Katy Perry a adăugat și o descriere care a înduioșat inima celor 113 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Pentru a marca naşterea copilului lor, cei doi au deschis o pagină pentru donaţii în sprijinul mamelor care urmează să nască - să aibă parte de o îngrijire medicală de calitate.

Citește și: Adevărul despre corpul lui Katy Perry la două luni după ce a născut

La începutul lunii martie, celebra cântăreață Katy Perry, care are de mai mult de patru ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată.

Ultimele știri