Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

La 51 de ani, J. Lo face furori în costum de baie. Cum arată formele ei voluptuoase într-un bikini minuscul

Jennifer Lopez a postat pe Instagram imagini incendiare de la plajă, relaxându-se într-un costum de baie extrem de sexy.

La 51 de ani, J. Lo face furori în costum de baie. Cum arată formele ei voluptuoase într-un bikini minuscul

profimedia

Formele ei au ajutat-o pe J. Lo să strângă mulți admiratori de-a lungul anilor, fiind una dintre cele mai apreciate vedete, atât femei, dar mai ales de bărbați, pentru corpul ei de invidat. Frumoasa artistă s-a bucurat de ultimele zile de vară la plajă.

Felul în care arată astăzi J. Lo, la 51 de ani ai săi, se datorează sportului regulat și dietei sănătoase. Faimoasa actriță se antrenază de 3-4 ori pe săptămâna la sală, fiind foarte motivată să se mențină în formă și să aibă mereu un tonus bun.

Jennifer Lopez nu a căutat doar să își tonifice corpul, dar a ajuns să se antreneze intens pentru a-și defini musculatura. Ea are doi antrenori personali, pe Tracy Anderson și David Kirsch, și este extrem de mulțumită de abordările lor.

”Să bei multă apă, mai ales înaintea unui antrenament, te poate ajuta să împingi mai tare și să ieși mai mult din rutina de exerciții fizice”, a adăugat vedeta, potrivit DigiSport.

Alte secrete dezvăluite de Jennifer Lopez legate de dieta sa includ faptul că ea a renunțat la consumul de cafea și alcool, având o dieta bogată în nutrienți și proteine. De asemenea, vedeta consumă multă apă.

Sursă foto: profimedia

Recomandari