La asta nu te-ai fi așteptat! Will Smith, șofer de taxi pentru o zi

Mai mulţi americani au avut parte de o surpriză de proporţii, după ce şi-au comandat o maşină în regim de ridesharing! Şi asta pentru că şoferul de ocazie a fost chiar actorul Will Smith.

Ce-i drept, nici maşina pe care o conducea nu a fost mai prejos. Bolidul care i-a dus la destinaţie a fost cel din filmul Bad Boys 3, în care Will Smith joacă alături de Martin Lawrence.

Oamenii au rămas uimiţi când l-au văzut pe actor şi nu au ezitat nicio clipă să urce în maşină. Clienţii vedetei au imortalizat momentul cu telefonul mobil. Mai mult decât atât ei s-au prefăcut că sunt în filmul Bad Boys şi au intrat numaidecât în pielea unui poliţist sub acoperire.

Călătoria pe care au avut-o a fost, cu siguranţă, una de neuitat. Actorul a jucat şi de data aceasta un rol, cea de taximetrist sub acoperire. Însă faima l-a dat imediat de gol. Motivul pentru care Will Smith a fost şofer de taxi timp de o zi a fost pentru a promova o nouă aplicaţie de ridesharing.

Avem o serie de clienţi care trebuie să încerce noua tehnologie. Cred că eu sunt noua tehnologie!

Actorul a mai avut o surpriză pentru clienţii săi. La finalul călătoriei, le-a oferit un voucher de transport gratuit pentru tot anul.

Citește și:

Filmul „Băieţi răi pe viaţă”, încasări de peste 2,5 milioane de lei la debutul în box office-ul românesc de weekend

Ultimele știri