Căutare Live

Liviu si Adelina se muta impreuna

A fost o vara agitata pentru Liviu Varciu si fosta sotie, Adelina. Dar dupa nenumarate aventuri, mai mult sau mai putin fericite, cei doi au ajuns la concluzia ca sunt facuti unul pentru celalalt. Asa ca s-au impacat si chiar se gandesc sa se mute din nou impreuna.

Dupa ce si-au spalat rufele in vazul tuturor si au trecut de la o relatie nereusita la alta, Liviu si Adelina au revenit unul in bratele celuilalt.

"E foarte bine, se simte ca s-a produs o schimbare in urma celor 6 luni in care am stat despartiti", a spus Adelina.

Schimbarile s-au produs mai ales in comportamentul lui Liviu. Artistul marturiseste ca abia acum a depasit perioada pubertatii. Liviu spune ca nu se va mai opune daca Adelina va dori sa participe la prezentari de lenjerie intima. si asta pentru ca este sigur ca nu-l va parasi pentru un alt barbat.

Cei doi sunt siguri ca scandalul prin care au trecut i-a facut mai puternici si sunt pregatiti sa o ia de la inceput. "Ne cautam o casa sa stam impreuna, un apartament cu chirie", a dezvaluit Liviu.

Monica Columbeanu, epuizata in SUA... Ipoteza soc! Sotul ii procura Madalinei Manole stupefiante...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri