Căutare Live

Lui Jim Carrey i se aduc acuzații deosebit de grave! „Ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei mele!”

După moartea iubitei sale Cathriona White, în septembrie anul trecut, Jim Carrey este dat în judecată și de mama acesteia care susține că actorului ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei sale, scrie UPI.com.

După moartea iubitei sale Cathriona White, în septembrie anul trecut, Jim Carrey este dat în judecată și de mama acesteia care susține că actorului ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei sale, scrie UPI.com.

''Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei mele'', a indicat Brigid Sweetman, mama lui White, într-o declarație. ''Și ar trebui să-i mai fie rușine pentru felul în care a folosit avocații de la Hollywood pentru a-l defăima pe Mark, soțul lui Cathriona White în speranța că nimeni nu-l va acuza pentru ce a făcut el'', a mai spus Sweetman.

O sursă din anturajul lui Jim Carrey a explicat că White se despărțise de soțul său, Mark și că avea de gând să depună cererea de divorț în luna decembrie a anului trecut.

Brigid Sweetman susține că Jim Carrey a fost cel care i-a furnizat lui Cathriona White supradoza fatală.

Dragoste de mamă sau dovezi concrete?

''Este de înțeles că o mamă care și-a pierdut fiica va căuta pe cineva pe care să-l învinovățească de cele întâmplate'', a spus Martin Singer, avocatul lui Jim Carrey, adăugând că Brigid Sweetman își direcționează supărarea la adresa lui Carrey, urmând aceeași cale întunecată ca și Mark Burton, soțul lui Cathriona White.

Luna trecută Mark Burton a înaintat o plângere în justiție împotriva lui Carrey, actorul spunând despre acțiunea respectivă că este un abuz. ''Sper ca în viitor, cât de curând, oamenii vor înceta să profite de pe urma acestui eveniment și să o lase să se odihnească în pace'', a spus actorul.

Ce s-a ales de Naomi. A decis să se schimbe total! Şi-a vopsit părul roz şi este pregătită să înceapă o nouă viaţă... Decizia-șoc luată Kim Kardashian după ce a fost jefuită la Paris de bărbați înarmați...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri