Mădălina Ghenea, apostrofată de mii de internauți! Ce declarație scandaloasă a făcut românca de a inflamat spiritele și cum s-a apărat

 

A impresionat întotdeauna prin aparițiile sale glamour, însă de această dată, frumoasa Mădălina Ghenea a dat-o rău de tot în bară. Aceasta a fost criticată vehement de internauți după ce a ieșit la iveală o afirmație referitoare la regimul comunist.

Într-un interviu acordat unei reviste pentru bărbați din Italia, Mădălina Ghenea a vorbit și despre regimul comunist, despre care a spus că "Ceauşescu a condus un regim, dar toată lumea avea ce să mănânce şi nu exista o prăpastie între cei bogaţi şi cei săraci“. În urma acestor afirmații, românca a fost aprig criticată de internauți, însă aceasta s-a apărat.

”Interviul respectiv a fost acordat şi a apărut în publicaţia din Italia în anul 2012! Nu e, deci, un inteviu actual, iar declaraţia preluată de presă din România nu e însoţită, aşa cum ar fi fost firesc, şi de întrebarea care precede răspunsul. Dacă s-ar fi întâmplat aşa, s-ar fi putut constată că nu e vorba despre părerea mea despre subiect - ar fi fost şi greu să am o părere avizată ţinând cont că aveam doar doi ani la Revoluţie - ci despre ce cred părinţii mei referitor la acest subiect!  Am fost o elevă de notă 10 (chiar dacă muncesc de la 14 ani) şi am fost suficient de pasionată de istoria României cât să înţeleg cât de dur şi de opresiv a fost regimul Ceauşescu pentru români. Cu toate acestea, cred că opinia părinţilor mei - că, privind înapoi, viaţă părea mai bună, din anumite puncte de vedere, înainte de '89 - este împărtăşită de o bună parte a celor din generaţia lor, cum cred şi faptul că pentru generaţia mea lucrurile sunt total diferite", a scris ea, pe Facebook.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe