Mădălina Ghenea nu se mai poate ascunde! Au ieșit la iveală primele dovezi că divorțul de Matei Stratan se apropie!

 

Frumoasa Mădălina Ghenea şi iubitul ei milionar s-ar fi despărţit, anunţă presa mondenă. Motivul ar fi chiar celebritatea româncei, greu de stăpânit pentru tatăl copilului ei.

Jurnaliştii au scris că modelul a plecat în Italia fără fetiţa sa. Vedeta nu a negat o posibilă despărţire dar zvonul că ar fi în stare să-şi lase copilul în grija altora a supărat-o.

O ipoteză tristă a apărut în presa mondenă la doar două săptămâni de când frumoasa Mădălina Ghenea dansa fericită pentru fetiţa ei, într-o înregistrare postată pe pagina de socializare.

Astăzi, jurnaliştii au scris că Mădălina a plecat de acasă, fără copil, şi că despărţirea dintre ea şi Matei Stratan este aproape.

Relaţiile Mădălinei nu s-au sfârşit mereu fericit. S-a iubit cu actorii Leonardo di Caprio, Gerarld Butler sau Michael Fassbender dar şi cu renumitul designer Philipp Plein.

Cu mult mai putin cunoscutul Matei Stratan, părea că a construit, în sfârşit, familia la care visa. Dar problemele din cuplu au început să fie confirmate prin postările publice ale actriţei.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe