Căutare Live

Marcel Toader a luat o decizie neașteptată! Ce se va întâmpla în scurt timp cu Maria Constantin

Scandalul dintre Marcel Toader și Maria Constantin a împărțit România în două tabere și detalii șocante au ieșit la iveală de-a lungul timpului.

Scandalul dintre Marcel Toader și Maria Constantin a împărțit România în două tabere și detalii șocante au ieșit la iveală de-a lungul timpului.

Omul de afaceri a acuzat-o pe celebra cântăreață de infidelitate, dar și de faptul că s-ar fi folosit de el pentru a ajunge cunoscută.

Ba mai mult decât atât, a adus și numeroase probe în acest sens, pe care le-a folosit în cadrul unor emisiuni televizate pentru a-și apăra punctul de vedere.

La capătul celălalt, Maria Constantin a preferat să fie ceva mai reținută în declarații, uneori alegând chiar să nu comenteze faptele susținute de soțul său.

Acesta este semnul ce îți poate schimba viața! Ce se întâmplă în corpul tău la scurt timp după ce îl faci

Marcel Toader e hotărât să divorțeze și a mers de dimineață la judecătoria sectorului 5. De data aceasta, Maria Constantin nu s-a prezentat.

Cei doi vor culpă comună, iar în aproximativ o lună divorțul va lua sfârșit.

Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, este favorizată de regină! Va petrece Crăciunul la Casa Regală deși nu are tit... Lovitură de teatru în procesul Maria Constantin - Marcel Toader! Omul de afaceri A CLACAT: „Nu cred că mai pot...”...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri