Margherita de la Clejani, victima unui plan diabolic! Ioniță, tatăl artistei: „A căzut în capcana acestor oameni”

Ioniță de la Clejani a făcut dezvăluirea momentului despre fiica sa, Margherita! Se pare că scandalul în care a fost implicată tânăra ar fi, de fapt, o capcană întinsă vedetei!

Ionița de la Clejani, dezvăluiri incredibile despre Margherita

Ioniță de la Clejani a stat de vorbă cu cei de la emisiunea Xtra Night Show și, după ce a revăzut imagini surprinse de-a lungul carierei sale, a făcut o dezvăluire incredibilă despre familia sa și mai ales despre fiica lui, Margherita de la Clejani.

Artistul a încercat din răsputeri să explice și să demonstreze că Margherita de la Clejani este un copil educat, care a fost victima unui plan diabolic. Potrivit acestuia, fiica sa a căzut în capcana celor care vor să se agațe de un artist pentru faimă și pentru apariții la televizor.

„Nu vă spun prea multe, dar o să vă spun atât. Marga, Fulgy și Viorica sunt familia mea și noi am lucrat, oameni buni, ca să ajungem în atenția dumneavoastră. De când mă știu eu am lucrat cu ei și acesta nu este un lucru ușor. Este foarte greu să te menții 25 de ani în atenție publicului, e nevoie de investiții financiare, de pus suflet și de valori. Nu se prăbușește această muncă prin scandalul recent (...).

Toată lumea vrea să apară la televizor, unii vin pur și simplu și se agață de un artist. Mă refer la oamenii care vin la copiii mei cu gânduri negre, cu gânduri urâte. Am dovezi, dar o să le prezint când o să am mai multe (...). Marga este un copil foarte bine crescut, este un copil care a muncit, e un copil responsabil, ea acum lucrează la brandul ei cu propriul ei magazin, a făcut o facultate (...).

Marga a fost victima unui plan diabolic”, a mărturisit Ioniță de la Clejani despre familia și mai ales despre fiica sa.

Ce alte detalii incredibile a mai dezvăluit Ioniță de la Clejani despre presupusa conspirație și capcană în ce i-a fost întinsă Margheritei de la Clejani? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show.

Ultimele știri