Marion Ramsey, vedeta din Academia de poliție, a decedat la 73 de ani

Actrița Marion Ramsey, cunoscută la nivel internațional datorită rolului din Academia de poliție, a decedat la vârsta de 73 de ani.

Marion Ramsey a avut unul dintre cele mai îndrăgite roluri din Academia de poliție

Profimedia

Marion Ramsey a fost cunoscută mai ales datorită rolului din Eubie!, un spectacol Broadway din 1978, și prestației din franciza Academia de poliție, în care a interpretat-o pe Laverne Hooks, ofițerul cu vocea subțire.

Marion Ramsey a decedat în casa ei din Los Angeles, la vârsta de 73 de ani, scrie Deadline. Moartea sa a fost anunțată de managerii ei din cadrul Roger Paul Inc.

Încă nu se știe exact cauza decesului, deși se pare că vedeta s-a simțit rău în ultimele zile.

Marion Ramsey a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din seria Academia de poliție

Ramsey s-a născut în Philadelphia, SUA, și a început să apară pe scenă, atât în producții Broadway, cât și în turnee speciale cu producții precum Hello, Dolly!.

Citește și: A murit actrita Tanya Roberts pe care impresarul a anunțat-o decedată cât timp încă trăia. Ce afecțiune a răpus-o la 65 de ani

În 1974, a apărut alături de Bette Davis în musicalul Miss Moffat, adaptarea filmului clasic al lui Davis din 1945, The Corn Is Green. Regizat de Josh Logan, musicalul menit pentru Broadway a fost închis în timpul prestațiilor din țară.

Peste 4 ani, Ramsey a apărut în musicalul Eubie!, despre viața pianistului jazz Eubie Blake, în care a jucat alături de Gregory și Maurice Hines.

Ramsey a apărut și în numeroase filme și seriale, inclusiv într-un episod din serialul The Jeffersons, în 1976. În același an, a jucat alături de Bill Cosby în seria de comedie Cos.

Cel mai cunoscut rol al ei a venit o dată cu seria Academia de poliție, începând cu 1984. În serie, Ramsey a interpretat-o pe ofițera Laverne Hooks, recunoscută pentru vocea sa subțire, și a jucat alături de actorul Steve Guttenberg.

Primul film Academia de poliție a avut un succes enorm la public și a fost urmat de alte 5 pelicule în următorii 5 ani. Ramsey a apărut în toate.

El a mai interpretat rolul și în video-ul de comedie John Virgo: Playing for Laughs și a avut și un rol de voce în animația Robot Chicken, din 2006.

Citește și: Stella Tennant a murit brusc, la 50 de ani, după ce a făcut istorie. Lumea modei plânge fotomodelul care impresiona prin frumusețe

Printre celelalte proiecte la care a luat parte Marion Ramsey se numără seria animată The Addams Family, din 1992, filmele Lavalantula și 2 Lava 2 Lantula!, în care a jucat alături de Guttenberg.

Ultimele știri