O fostă membră Spice Girls a încins imaginația cu detalii incendiare din dormitor: “Era un amant fantastic, mereu îmi cerea voie înainte să mă...”

 
+3 click pentru
galerie

Controversata membră a trupei Spice Girls, Mel B, a oferit cele mai picante detalii de până acum. Artista a vorbit deschis despre viață ei în dormit alături de unul dintre foștii săi iubiți, Peter Andre, lăudându-i “performanțele”, dar și politețea.

Mulți au uitat că Peter Andre, autorul hit-ului “Mysterious Girl”, și Mel B au format un cuplu în 1996, când amândoi erau pe val din punct de vedere muzical. Au fost împreună nouă luni, urmând  că el să rămână cu inima franța la despărțire, după cum a recunoscut-o chiar el.

 Mel B

Recent, într-un interviu acordat revistei Guardian Weekend, Scary Spice nu a vorbit neapărat de sentimente în ceea ce-l privește, ci despre performanțele din dormitor care o făceau să îl sune special în miez de noapte.

„Era un amant fantastic. Și era atât de politicos. Mereu îmi cerea voie înainte să mă sărute”, a declarat cântăreața. Melanie Brown a continuat enumerându-l printre cei trei oameni cu care a avut relații sănătoase: „Max Beesley. Peter Andre. Eddie Murphy. Toși trei erau băieți extraordinari. Cu ei am avut relații bazate pe iubire și înțelegere”, a mai spus Mel B

Peter Andre 

Pentru Peter Andre, Mel B a rămas o persoană la fel importantă, arătând asta anul trecut când această era în mijlocul urâtului divorț de Stephen Belafonte: „Îmi pare rău să văd prin ce trece. O cunosc de ani de zile și spre că este ok. Nu am mai vorbit de câteva luni cu ea, însă mereu voi fi aici dacă are nevoie de mine”, a spus el într-un interviu.

Mel B a vorbit mult despre viața ei personală, în ultima perioadă, pentru a-și promova cartea autobiografică „Brutally Honest”. Ba mai mult, artista va fi ocupată o bună perioadă pentru că, pe lângă lansarea cărții, Spice Girls tocmai s-au reunit , însă fără Victoria Beckham, și au anunțat un turneu în Marea Britanie, în vara anului viitor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI