Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 59 de ani! De la puștiul abuzat la megastarul care a electrizat planeta, Regele muzicii pop a dus o viață tumultoasă!

 
+2 click pentru
galerie

Pe 29 august 1958 se năștea Regele muzicii pop, unicul și inegalabilul Michael Jackson. Au trecut opt ani de la moartea sa, dar imaginea sa este la fel de vie în amintirea fanilor și piesele sale continuă să aducă fericire și chiar adevărate lecții de viață.

Succesul și viața personală l-au ținut în atenția publicului pentru mai bine de patru decenii. Și-a descoperit talentul muzical la vârsta de cinci ani și de atunci, drumul către succes a fost fulminant și planeta a cunoscut astfel noțiunea de „megastar”.

Anii au trecut Michael Jackson avea să revoluționeze piața muzicală nu doar cu talentul său muzical ieșit din comun, ci și cu tehnici uimitoare de dans, concerte grandioase, stil vestimentar spectaculos și mai ales, spectacole pe care omenirea nu le mai văzuse până atunci.

Și totuși, în ciuda celebrității sale, Michael Jackson a spus că uneori plângea din cauza singurătății.

A avut o viață personală tumultoasă încă din copilărie. Victimă a unor abuzuri, acesta a reușit să crească și să devină un artist de renume internațional. 

Au trecut opt ani de când Michael Jackson și-a mutat scena în Rai! De undeva de Sus, Regele încă mai cântă despre „Heal the World”

A fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, dar după doi ani s-au despărțit și au rămas în relații bune. Stilul său de viață excentric și diferitele scandaluri în care a fost implicat au ținut mereu prima pagină a tabloidelor.

Știa să atragă atenția și era iubit peste tot în lume. Acum 24 de ani, planeta a „înghețat” televizoarele pe același program! Cel mai urmărit interviu din istorie avea să fie privit de 110 milioane de oameni!

În 2009, artistul a părăsit scena pentru totdeauna, lăsând în urmă o întreagă planetă în doliu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI