Fanii, în lacrimi! Mihai Morar, scrisoare neașteptată pentru fiica sa: „Și nu te lua prea în serios...”

 
+3 click pentru
galerie

Pentru cei care nu au aflat deja, Mihai Morar este în culmea fericirii după ce a devenit tată pentru a treia oară, pe la finalul lunii iulie. Recent, vedeta Antena Stars a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare extrem de emoționantă pentru fiica sa, Roua!

„Ea s-a născut pe timpul matinalului, Buzdugan a plâns. El era în direct la emisiune, eu eram la spital și am simțit în vocea lui că îi venea să plângă”, a povestit Mihai Morar în iulie, timpul emisiunii de seară, atunci când am aflat ce emoții l-au încercat atunci când i s-a născut al treilea copil.

Lunile au trecut și celebrul prezentator i-a scris o scrisoare mezinei!

Cuvintele extrem de frumoase au devenit imediat virale și au adunat mii de like-uri și de distribuiri, căci scrisoarea către fiica sa, Roua, poate să fie o lecție frumoasă de viață pentru noi toți, adulți sau copii.

SCRISOARE PENTRU COPILUL MEU.
PENTRU ROUA.

Draga mea,

Trăiește cu capul pe umeri. Iubește cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Iubește chiar și cu inima din cap. Și, uneori, chiar și cu creierii din inimă. Muncește cu rațiunea. Dansează cu emoția. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos.

Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău. Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde și se cumpără. Binele rămâne. Și, în definitiv, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă. Nu răni decât în cazul în care ți-ai vindecat toate rănile. E foarte ușor să rănești, dar cel mai greu e să vindeci rănile.

Vezi ce faci tu cu viața, nu ce face viața cu tine. Pentru asta, iubește-te mai întâi pe tine. Îndrăgostește-te de tine. Ceartă-te cu tine, din dragoste de tine. Greșește, iartă-te și vei învața mai mult din înfrângeri decât din victorii. Vei suferi, dar viața este suferință. Nu-ți fie frică! Iubirea este medicamentul suferinței. Adevărul este lucrul manual al iubirii. Opusul iubirii nu e ura, ci frica. Există doar două emoții: iubirea și frica. A trăi în curaj înseamnă a trăi în iubire.

Trăiește viața în Iubire. Viața nu îți dă întotdeuna ceea ce îi ceri, dar îți va da ceea ce ai nevoie. Nu pune preț pe bunăstare. Bunăstarea vine atunci când ți-e bună starea. Ai grijă de mintea ta, de corpul tău, de sufletul tău. Stăpânește-le, antrenează-le, hrănește-le, deopotrivă, pe toate trei. Chiar dacă vei ieși din zona de siguranță, asta te va face liberă. Oamenii, de fapt, vor siguranță, nu libertate. Tu fii liberă!

Poți visa să ai o casă. Sau mai multe. Dar să nu uiți niciodată de ”acasă”. ”Acasă” nu e un loc. ”Acasă” e ceea ce îți place ție să faci cel mai mult pe lumea asta. ”Acasă” e ceea ce iubești și te iubește necondiționat. Mereu când eșuezi, te vei putea întoarce ”acasă”. Iar când vei avea succes, întoarce-te tot ”acasă”. Nu pluti pe aripile propriului succes, în câteva zile îl va uita toată lumea. Ceea ce contează e ”acasă”.

Trăiește fain și simplu. Chiar dacă fain și simplu e complicat în ziua de azi. Și va fi și mai complicat de mâine încolo. Rămâi cu picioarele pe Pământ. Dar dansează cu stelele. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios. Joacă-te frumos. Mai puțin atunci când iubești. Ai grijă de Iubire. Pentru că Iubire e tot ceea ce îți pot da. Necondiționat,

al tău tată,

Mihai Morarfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI