Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mike Diamondz, din nou la spital! Artistul a avut probleme de sănătate, chiar de sărbători: "Am avut o suprainfecție"

Mike Diamondz a întâmpinat probleme de sănătate, chiar de sărbători. Despre ce este vorba ne spune chiar el.

Cântăreţul Mike Diamondz a dezvăluit în cadrul emisiunii AntenaStars că a avut probleme de sănătate, chiar de sărbători.

Artistul nu a mers la spital pentru că acesta era închis din cauza Covid-19, iar medicii au fost trimiși în carantină și nu a avut acces la această unitate.

"Principala problemă a fost că nu am consumat suficientă apă. Mi s-a infectat un fir de păr din barbă", a declarat Mike.

Andreea Bălan, "atacată" în mediul online de fostul soț. Ce i-a reproșat George Burcea și cum s-a apărat artista

Mike Diamondz-cântăreț

Mike Diamondz pe numele real Ntumba K. Michael Richie s-a născut în București.

Părinții lui au locuit în România pe timpul studiilor universitare, apoi s-au intors în Congo când Mike era încă foarte mic.

La vârsta de 19 ani Mike Diamondz s-a întors în România și a început să înregistreze prima sa compoziție muzicală “I still…” la casa de producție Urban Records.

În paralel, Mike împreună cu Tom Boxer au creat propriul grup DREAM CITY.

Mike Diamondz și-a creat propriul stil muzical, o elegantă combinație de ritmuri jamaicane și indian grooves, un stil particular apropiat hip-hop-ului modern.

Prinţul Harry şi soţia lui au trimis mai multor ziare britanice o scrisoare prin care le avertizează că nu vor mai coopera pentru articolele lor

Trupa lui Mike Diamondz, Dream City și-a lansat în 2006 primul hit “Deep in Love”. Piesa care a stat 32 de saptamani în Romanian billboard.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Recomandari