Mircea N. Stoian i-a rupt ata Danielei Crudu

Bruneta a venit la emisiune cu o fusta scurta cu franjuri, fapt ce i-a permis lui Capatos sa scoata scamele din ea.

Daniela Crudu a aparut in studioul de al Un Show Pacatos intr-o fusta de blugi ce acoperea exact atat cat trebuia. Mircea M Stoian a dorit sa vada mai mult si a ajutat-o pe bruneta sa scape de scape de atele cu care era prevazuta imbracamintea.

Fusta nu a fost singurul lucru remarcat la bruneta. Capatos a observat ca asistenta lui era muscata de bratul stang, in apropiere de umar, insa Cruduta a parat repede punand semnul pe seama intalnirii cu ursul zgarciog din padurea de la Brasov, animalul sosind acolo cu ajutorul elicopterului, conform spuselor lui Capatos.Daniela Crudu a dorit sa dezminta si zvonurile conform carora s-ar afla in conflict cu Ramona Lazuran.Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri