Mugur Mihaescu are o fiică superbă. Cum arată tânara Ivona la 22 de ani

Actorul Mugur Mihăescu se mândrește cu fiica lui Ivona, care, pe lângă frumusețe se poate lăuda și cu o educație aparte.

Fiica lui Mugur Mihăescu, mai frumoasă pe zi ce trece. Cum arată acum Ivona Mihăescu

Instagram

Ivona Mihăescu are 22 de ani și este mai frumoasă pe zi ce trece. Fiica actorului Mugur Mihăescu a absolvit liceul Gheorghe Lazăr în anul 2016, luând Bacalaureatul cu media 9,95 și studiind ulterior la o universitate din Marea Britanie, potrivit Realitatea.

Tânăra Ivona s-a anagajat în primăvară la o agenție de turism din Marea Britanie, spre mândria tatălui său, care nu i-a impus niciodată o cale pe care să o urmeze în viață, potrivit Unica.

Citește și: Paula Chirilă, fotografie rară de familie. Cum arată mama si fiica actriței

Mugur Mihăescu despre Ivona: Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi”, a declarant Mugur Mihăescu pentru Impact.

Citește și: Fiica lui Vladimir Draghia, o adevărată prințesă. Cât de mare s-a făcut Zora

Mugur Mihăescu: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere”

Mugur Mihăescu s-a căsătorit acum 23 de ani cu Rodica, profesoară de informatică și și-au crescut copilul cum au știut mai bine:

„Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă. Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!”, a declarat actorul care l-a interpretat pe Garcea.

Ivona Mihăescu este o tânără superbă și își încântă urmăritorii de pe Instagram cu fel de fel de fotografii cu ea singură, sau alături de iubitul său.

Mugur Mihăescu a precizat pentru Impact că viitorului ginere îi va fi foarte greu să îl păcălească, pentru că el va știi întotdeauna când fiica lui va fi sau nu fericită.

„Voi şti mereu dacă Ivona mea e fericită. Dacă voi citi bucuria de a trăi în ochii ei, atunci totul e în regulă. Dacă nu…! Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere. V-o garantez, fiindcă în tinereţe am aflat la rândul meu, cam toate misterele acestei vieţi, şi mai ales cum poţi intra în graţiile unei femei, tu, un urât de felul tău!‘‘, a declarat Mugur Mihăescu pentru sursa citată anterior.

Ultimele știri