Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital. Marioara le-a cerut medicilor sa o sedeze

Oana Zavoranu a ajuns la spital pentru a doua oara saptamana asta. A fost scoasa din casa tot pe o targa, dar de aceasta data nu era in coma. Marioara Zavoranu le-a cerut medicilor sa-i administreze fiicei sale un calmant, pentru ca nu voia nici in ruptul capului sa mearga la spital.

La o zi dupa ce a iesit din spital pe propria raspundere, Oana a inceput sa se simta din nou rau si a cerut ajutorul medicilor. La ora 19:00, a fost consultata de un echipaj de la ambulanta, iar trei ore mai tarziu o noua salvare a ajuns in fata casei sale. De aceasta data, iubitul si mama ei au decis ca vedeta trebuie internata, cu orice pret.

“I-am rugat, domne, faceti ceva sa nu stie, sa ajunga la spital fara sa stie. Eu am rugat-o pe doamna doctor prin telefon sa-i dea ceva sa o adoarma”, a declarat Marioara Zavoranu.

“Are numai vitamine., are numai vitamine acuma, niste calmante si niste somnifere”, a precizat iubitul vedetei.

Dupa ce au sedat-o pe Oana, medicii au dus-o spre ambulanta, pe targa. Pe drum, Razvan a protejat-o de camere de luat vederi cum a putut. De aceasta data, Oana a fost dusa la un spital privat.

Luni seara, Oana a fost gasita inconstienta in casa de o prietena. Unii apropiati ai vedetei au spus ca ar fi incercat sa se sinucida cu un cocktail din cocaina, heroina si barbiturice. Iubitul si mama ei au negat insa aceasta varianta. Un cocktail de pastile pentru durerile de cap ar fi bagat-o pe oana in spital, spun ei.

Recomandari