Căutare Live

Prima imagine cu cel de-al patrulea copil al lui Ricky Martin. Starul a spus ca își dorește o familie mare alături de soțul lui

Ricky Martin, faimosul cântăreț latino care făcea furori în anii ’90, a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram prima fotgrafie cu cel de-al 4-lea copil al său, Renn.

Prima imagine cu cel de-al patrulea copil al lui Ricky Martin. Starul a spus ca își dorește o familie mare alături de soțul lui

profimedia

Ricky Martin e un tătic mândru și un familist convins. Artistul, în vârsta de 48 ani, este căsătorit cu Jwan Yosef, în vârstă de 35 ani, și cei doi sunt părinții a 4 copii. Renn este al patrulea copil al lui Ricky Martin și al doilea pe care îl are cu Jwan. Soțul lui Ricky Martin este și el artist, fiind pictor.

Ricki Martin și viața de familie

Cei doi soți îi mai au pe Lucia, o fetiță superbă născută în 2018, și pe Matteo și Valentino, doi băieți gemeni născuți cu ajutorul unei mame surogat. Ricky și Jwan s-au căsătorit în ianuarie 2018, iar de atunci cei doi formează o familie frumoasă, fiind foarte fericiți.

În 2018, după ce s-a căsătorit cu Jwan, Ricky Martin a declarat pentru revista E! News:

“Îmi doresc încă patru perechi de gemeni. Mi-ar plăcea să am o familie mare, dar acum sunt multe shcimbări, e mult de lucru, nunta. Sunt multe de făcut și trebuie să punem lucrurile în ordine mai întâi și apoi o să ne pregătim să avem mai mulți copii”.

Artistului i se pare perfect normal să își arate copiii și familia pe care o are pentru că, spune el, vrea să normalizeze relația pe care o are, ajutând lumea să nu mai impună standarde.

Într-un interviu pentru publicația „Out“, Ricky Martin a declarat: “Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.”

Cum se bucură Ricki Martin de cei 4 copii ai săi

Pe 17 decembrie, cunoscutul artist a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu micuțul Renn care a împlinit 1 an. Faptul că Ricki Martin și-a dorit din totdeauna o familie numeroasă îi face pe fani să creadă că în curând acesta va mai adopta alți copii.

Vezi mai multe imagine în GALERIE FOTO

În perioada de pandemie, starului i-a fost dificil acasă, cu cei doi gemeni în vârstă de 12 ani care au ajuns la vârsta adolescenței. Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, artistul a declarat:

“Pre-adolescența este aici și este funky. În plus, încercăm să facem față și lockdown-ului. 'Grr.. ieșiți de aici! Asta e camera mea, nu a voastră, bla, bla'. (…) Totul face parte din această poveste. Dar sunt doi copii foarte tari. Se descurcă fantastic la școală, ținând cont de vremurile pe care le trăim, au o soră și un frate mai mici și dețin rolul de frați mai mari, protectivi. Așa că este foarte frumos”.

La început, după ce a dezvăluit că este gay, Ricky Martin mărturisește că s-a confruntat cu o dramă existențială din cauza faptului că își imagina că nu va putea fi tata.

„Mulți ani am visat să fiu tată. Și de multe ori mi-am zis suparat 'sunt gay, sunt închis în lumea mea și nu voi putea să fiu tată'. Așa că adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar din păcate pentru bărbații gay, este foarte dificil să adopți în anumite țări”, a mai adăugat artistul.

Maria Sharapova se mărită! Cum arată și cât de bogat este viitorul soț al jucătoarei de tenis... Alexandra Stan, apariție îndrăzneață și un mesaj total neașteptat! Ce a transmis fanilor...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x