Căutare Live

Răsturnare de situație! Culiță Sterp o vrea înapoi pe Carmen de la Sălciua?! Ce strategie urmează ca s-o recucerească

S-au despărțit cu scandal, însă acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Culiță Sterp ar vrea să se întoarcă la Carmen Sălciua, iar primul pas a fost deja făcut. 

S-au despărțit cu scandal, însă acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Culiță Sterp ar vrea să se întoarcă la Carmen Sălciua, iar primul pas a fost deja făcut.

A vrut să uite de colaborile pe care le-au avut și de povestea de iubire pe care au trăit-o, însă viața i-a pregătit o surpriză. Culiță Sterp pare să o vrea înapoi pe Carmen de la Sălciua.

În ciuda faptului că au continuat să colaboreze în plan muzical după divorț, iar Carmen a încercat să-și refacă viața în brațele altui bărbat, relația ei nu a funcționat, iar motivul ar fi chiar sentimentele pe care le-ar nutri pentru Culiță.

”Nu știu să fi reluat relația, însă nu m-ar mira. Dacă sunt împreună le doresc tot binele din lume. Relația noastră se răcise înainte de un eveniment.”, a declarat fostul iubit al lui Carmen.

De asemenea, de ziua ei, Culiță i-a declarat dragostea în mod public.

"La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! La mulți ani , încă o dată! 🤗", este mesajul scris de Culiţă Sterp.

Tamara Buciuceanu Botez, internată la Terapie Intensivă! Ultimele informații despre marea actriță: ”Evoluția ei este len... Meghan, ducesa de Sussex, a promovat brandurile de modă etice, în timpul turneului din sudul Africii...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x