Căutare Live

Razbunarea lui Nati Meir

Invitat in emisiunea Simonei Gherghe, israelianul a acuzat multe personaje din viata mondena, dar nu numai.

Nati Meir si-a inceput seria acuzelor cu prezentarea vietii de dupa gratii: intr-un an jumatate nu a iesit aproape deloc din celula si a slabit 26 de kilograme.

Primul pe lista fostului politician este Adi Minune. Israelianul sustine ca manelistul l-a turnat pentru a-l salva pe varul sau Florin Salam, cel care ar fi avut probleme cu drogurile.

Nici Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Radu Mazare nu au scapat de furia fostului detinut, care, pe timpul cat a fost arestat nu a uitat de datoria pe care o avea la Monica Columbeanu, cea care in campania electorala a fost consiliera lui de imagine.

Desi se simte urmarit de SRI, si si-a petrecut ultimul an in spatele gratiilor, Nati Meir nu doreste sa plece din Romania. Mai mult, fostul candidat la presedintie a chemat si CNN-ul pentru a face un documentar despre zilele petrecute in penitenciarul Galati.Corneliu Vadim Tudor: In fata lui Sergiu Nicolaescu mai si tac... Valentina Pelinel asteapta un copil...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri