Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Scandalul ținut secret dinaintea incinerării Zinei Dumitrescu. Totul a fost ascuns până azi!

Întreaga desfășurare de evenimenta de după moartea creatoarei de modă, Zina Dumitrescu, a fost pe larg comentată pe larg în mass media. Există însă și momente, care au fost ținute departe de ochii indiscreți ai presei

Întreaga desfășurare de evenimenta de după moartea creatoarei de modă, Zina Dumitrescu, a fost pe larg comentată pe larg în mass media. Există însă și momente, care au fost ținute departe de ochii indiscreți ai presei.

Unul dintre acestea o are în prim-plan pe una dintre cele mai apropiate persoane de regretata Zina, care a dorit să o mai vadă o dată înainte de despărțirea eternă.Dana Săvuica unul dintre modelele lansate la Casa de Modă Venus a fost protagonista unui episod petrecut chiar la Crematoriul Vitan Bârzești, locul în care a fost incinerată vedeta.

"Dana Săvuică a fost prezentă în urmă cu câteva ore la Institutul Naţional de Medicină Legală, probabil pentru a-i aduce un ultim omagiu creatoarei de modă. S-au vehiculat o mulţime de speculaţii, s-a scris că ar urma să fie înmormântată la cimitirul Belu din Capitală, după care că ar urma să fie incinerată mâine în jurul orei 09;00. Sau că trupul ei ar fi fost adus la Crematoriul Vitan Bârzeşti (...) Dana Săvuică a încercat să pătrundă în incinta institutului, însă paznicii au sfătuit-o să se întoarcă deoarece nu era nimeni acolo. În cele din urmă, Dana Săvuică a venit la crematoriu, unde, s-a iscat un scandal cu paznicul. Acesta din urmă susţine că trupul neânsufleţit al Zinei Dumitrescu nu se află la crematoriu" a declarat unul dintre jurnaliştii care au fost martorii întregului eveniment.

Recomandari