Căutare Live

Secretul ascuns al Adelinei Pestrițu a ieșit la iveală. A luat 3,60 la Bacalaureat după ce a încurcat subiectele!

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă, care a știut încă din adolescență ce vrea de la viață. Din punct de vedere profesional, bruneta este o persoană împlinită, dar mulți ar fi surprinși să afle că la examenl de maturitate a dat un chix incredibil, în urma căruia a primit o notă jalnică

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă, care a știut încă din adolescență ce vrea de la viață. Din punct de vedere profesional, bruneta este o persoană împlinită, dar mulți ar fi surprinși să afle că la examenl de maturitate a dat un chix incredibil, în urma căruia a primit o notă jalnică.

3,60 a fost nota vedetei la proba scrisă de Limba și Literatura Română, notă, care i-a atras, în mod automat și un rateu de zile mari la prima tentativă de a trece cu brio peste examenul de Bacalaureat. O să vă întrebați de ce a primit o notă atât de mică din partea profesorilor care au corectat lucrările. Pentru că bruneta a confundat două romane de căpătâi ale literaturii autohtone. Deși subiectul principal era romanul „Ion”, de Liviu Rebreanu, Adelina a scris cu patos din „Moromeții” lui Preda, ceea ce i-a asigurat o notă... foarte mică.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Leonardo DiCaprio rămâne fără Oscar. Trofeul îi va fi confiscat!...
Ultimele știri