Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, apariție îndrăzneață pe internet. Tânăra a lăsat la vedere detalii intime despre trupul său

Smaranda Știrbu face furori pe internet și atrage atenția internauților ori de câte ori postează câte o fotografie. Iubita lui Selly s-a pozat, de curând, într-o ținută care lasă la vedere detalii picante despre trupul său. În ce ipostază a fost surprinsă.

Smaranda Știrbu și Selly

Instagram

Smaranda Știrbu formează un cuplu extrem de apreciat cu Andrei Șelaru. Selly este o figură cunoscută în mediul online. Acesta se mândrește cu notorietatea sa, dar și cu o iubită superbă, studentă la medicină.

Smaranda Știrbu își încântă prietenii virtuali cu imaginile pe care le publică pe contul său. Tânăra se laudă cu o formă fizică de invidiat și este apreciată atât pentru inteligența sa, cât și pentru aspectul fizic lipsit de imperfecțiuni.

Citește și: Cum arată Smaranda, iubita lui Selly, atunci când îmbracă halatul de medic. Studenta la medicină e de o frumusețe răpitoare

Smaranda Știrbu, ipostază incendiară pe rețelele de socializare

Frumoasa șatenă a renunțat la inhibiții și a decis să iasă în public fără sutien. Apariția îndrăzneață a Smarandei a atras atenția prietenilor virtuali, mai ales că i-a obișnuit cu un alt tip de fotografii. Iubita lui Selly face spectacol cu formele la vedere și s-a lăsat fotografiată din cel mai bun unghi.

Complimentele și mesajele de apreciere la adresa tinerei sunt numeroase, semn că Smaranda a reușit să își construiască o comunitate frumoasă de fani pe contul său de Instagram.

Andrei Șelaru se poate lăuda cu o iubită de-a dreptul superbă, dovadă sunt numeroasele fotografii de pe rețelele socializare.

Cel mai cunoscut Vlogger din România este mai îndrăgostit ca niciodată, iar acest lucru se poate observa din postările sale în mediul online, unde este foarte activ și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Citește și: Cum s-a descurcat iubita lui Selly la BAC! Smaranda Știrbu i-a uimit pe toți cu notele: „Am făcut un pariu”

Acesta publică foarte des imagini alături de Smaranda Știrbu, cea lângă care a petrecut cele mai frumoase momente din viața sa de mai bine de doi ani.

Andrei Șelaru, cunoscut pe numele de Selly, este o figură extrem de cunoscută în mediul online și are o mulțime de fani. La cei 20 de ani, vlogger-ul se mândrește cu o carieră de succes și cu o mulțime de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Tânărul s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Mama lui este profesoară, iar tatăl inginer silvic. De asemenea, Andrei a devenit pasionat de tot ce se întâmplă în spatele camerelor încă din copilărie.

Încă de când era mic, Selly petrecea foarte mult timp pe calculator, iar în anul 2008-2009 a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de limba engleză, cea care i-a adus și celebritatea.

Ultimele știri