Căutare Live

Societatea de asigurari care ar fi trebuit sa plateasca daune in cazul accidentului provocat de Serban Huidu a facut recurs

Judecatoria Brasov a obligat, pe 18 decembrie, societatea de asigurari la care Serban Huidu avea incheiata polita in caz de accident sa plateasca daune morale de 360.000 de euro.

intact images

Urmasii victimelor vor primi cate 120.000 de euro. In 29 iunie, Serban Huidu a fost condamnat de Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa.

Familiile victimelor accidentului au facut recurs la decizia judecatorilor, urmatorul termen fixat la Curtea de Apel Brasov fiind anul viitor, in 31 ianuarie.

Lucia Maria Hohan, designer pentru stele. Cele mai tari vedete ii poarta creatiile... Iti TAIE respiratia! Zeita lui Cristiano Ronaldo, intr-un pictorial halucinant!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri