Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Sora lui Brigitte Sfat ii calca pe urme: Se iubeste cu un barbat extrem de bogat

Cristina, sora lui Brigitte Sfat, a fost ceruta de sotie de un barbat plin de bani. Romanca locuieste in Italia de mai multi ani are o relatie cu un colectionar de masini scumpe din Peninsula.

Cristina Szeifert pare sa le aiba pe toate: vacante scumpe, masini de lux si o viata de vis in Italia. Frumoasa blonda se pregateste acum si de nunta, caci a fost ceruta de sotie de iubitul ei italian, un tanar sarmant, mare colectionar de masini, dupa cum ea insasi declara: „Are foarte multe masini. E colectionar”.

Cererea in casatorie a fost una speciala: „Da, ne-am logodit! Inelul l-am primit de vreo luna si ceva. Ne-am dus cu masina in aeroport si el n-a avut curaj sa-mi zica si mi l-a lasat in portbagaj si inelul intr-o geanta, ma rog. Si a lasat un bilet. Mai multe cuvinte frumoase si asa - cum sa zic - cererea oficiala. El ma cerea in fiecare zi. Noi vorbim in fiecare zi despre chestia aceasta, dar lui ii era frica de un refuz”.

Chiar daca viitorul ei sot este foarte gelos, Cristina pare foarte fericita alaturi de el, mai ales ca are si binecuvantarea lui Brigitte: “Ii place foarte mult, mai ales ca ne potrivim foarte bine. Suntem un cuplu foarte frumos. Adica, si el arata foarte bine si este un barbat foarte, foarte bine, care e dorit de foarte multe femei. Ea l-a cunoscut in Romania mai demult si acum a fost in Italia. Chiar a revenit cu un turneu aici, cu Ilie si am fost impreuna la eveniment. Deci, oricum, ea il cunoaste de mai demult”.

Recomandari