Sam Worthington, surprins într-o ipostază domestică de superba lui soție. Cum arată starul din Avatar acum

Starul din filmul "Avatar" a fost surprins în una dintre cele mai memorabile ipostaze de către soția lui, Lara (Bingle) Worthington.

Starul din Avatar, surprins într-o ipostaza domestică de superba lui soție. Cum arată Sam Worthington acum

Sam Worthington, pe numele real Samuel Henry John „Sam” Worthington, și-a ținut viața personală și amoroasă departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă soția lui a decis să surprindă oamenii de pe rețelele de socializare cu o fotografie impresionantă, în care actorul este de nerecunoscut.

De Crăciun, Lara (Bingle) Worthington în vârsta de 33 de ani a împărtășit pe contul oficial de Instagram o fotografie cu starul din Avatar, care a lăsat publicul cu gura căscată. Acesta a fost surprins de către soția lui, în timp ce stă pe canapea, însă un alt lucru a atras atenția fanilor, Sam nu mai avea barbă.

Cum l-a fotografiat soția pe Sam Worthington

Sam Worthington nu și-a dat seama de faptul că soția lui îl fotografiază, iar acest lucru îi oferă imaginei un strop de amuzament și gingășie. Lara a mai surprins și bradul pe care l-au împodobit pentru sărbătorile de iarnă.

Citește și: Cât de frumoasă e soția actorului Sam Worthington, Jake Sully din Avatar

Soția actorului a adăugat și o descriere ce a înduioșat inima fanilor. "Recunoscătoare ca exiști", a spus aceasta, vizibil emoționată și îndrăgostit de Sam.

Lara a publicat fotografia imediat după ce au sărbătorit a șasea aniversare a nunții lor. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar din rodul iubirii lor s-au născut 2 copii, Rocket Zot Worthington (5 ani) și Racer Worthington (4 ani). De asemenea, au devenit recent părinții unui al treilea copil, al cărui nume nu l-au dezvăluit încă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Sam și Lara locuiesc în SUA împreună cu cei trei băieți ai lor, însă câteva surse susțin faptul că cei doi se vor muta anul viitor, conform dailymail.

Citește și: Sam Worthington a fost surprins la plajă alături de frumoasa lui soție. Cum au atras atenția

Actorul și familia lui se vor muta temporar în Australia, unde Sam trebuie să filmeze câteva secvențe. Starul Avatar va fi nevoit să filmeze pentru filmul de succes în Noua Zeelandă anul viitor, următoarea călătorie a cuplului după Australia fiind Noua Zeelandă, potrivit revistei Who.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri