Căutare Live

Știm că Jim Carrey e ciudat, dar acesta este cel mai bizar interviu acordat de el vreodată: „Noi nu contăm în lumea reală”

Acesta este cel mai bizar interviu acordat de Jim Carrey.

Foto: Youtube

Jim Carrey ne-a obișnuit cu stilul său nonconformist, dar atitudinea lui de la New York Fashion Week te lasă cu gura căscată de uimire.

Jim Carrey a catalogat evenimentul cu ștaif la care a participat ca „lipsit de sens” și a spus-o fără nicio reținere în fața camerei.

Jurnalista care îi lua interviul era pur și simplu șocată de atitudinea lui, însă el a rămas pe poziții:

Am vrut să găsesc cel mai fără sens eveniment la care să vin şi aici sunt.

„Hai, trebuie să recunoşti, este complet fără sens”, a continuat starul să vorbească despre eveniment, cu zâmbetul pe buze.

Tu crezi în modele? Eu cred în personalităţi, eu nu cred că tu exişti”, a fost atitudinea actorului față de cea care îi lua interviul.

Mădălina Ghenea nu se mai poate ascunde! Au ieșit la iveală primele dovezi că divorțul de Matei Stratan se apropie!... Abia acum s-a aflat adevărul! Mama Denisei a dezvăluit care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale cântăreţei: "Îmi...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri