Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Surorile Gabor, gest controversat înainte de parastasul părinților! Cum au fost surprinse

Surorile Gabor au fost surprinse într-o ipostază complet neașteptată, deși familia se pregătește să comemoreze o lună de la moartea tatălui lor, dar și șapte ani de la trecerea în neființă a mamei acestora.

Ce au făcut surorile Gabor, înainte de parastasul părinților

Surorile Gabor s-au reunit pe litoral înainte de parastasul părinților. Ramona Gabor a avut parte de o mică vacanţă alături de familie înainte de a pleca la Bacău.

Ce au făcut surorile Gabor, chiar înainte de parastasul părinților

Ramona Gabor a revenit în țară în mare secret și a poposit în stațiunea Mamaia, unde s-a întâlnit cu sora sa, Alina, dar și cu alți membri ai familiei.

citește și: Suma modestă pe care o trimiteau surorile Gabor pentru tatăl bolnav! „Ca să nu mă sparg în figuri! Sunt buni și atât”

Cu toții au avut parte de o mica vacanță. Se pare că reuniunea a fost făcută la împlinirea a șapte ani de când mama surorilor Gabor a trecut în neființă. Totodată s-a împlinit și o lună de când tatăl fetelor a murit.

Au avut parte de câteva zile de relaxare, înainte de-a pleca la Bacău, unde urmează să organizeze parastasul părinților.

Înainte însă, Ramona Gabor a avut grijă să se relaxeze la plajă, pentru a-și menține bronzul perfect, lucru ce a fost criticat de unii dintre fani. Fosta „scorpie de la Izvorani”, celebra Monica Gabor (fostă soție a lui Irinel Columbeanu), a fost marea absentă și de data aceasta.

citește și: Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Potrivit celor de la Antena Stars, Monica Gabor nu a fost prezentă nici la înmormântarea tatălui său și au trecut mai bine de câțiva ani de când nu a mai venit în România.

Surorile Gabor, gest controversat înainte de parastasul părinților! Cum au fost surprinse

Monica Gabor și regretatul său tată

Surse din anturajul familiei susțin că aceasta este prea ocupată cu viața de familie pe care o duce alături de fiica ei, Mr. Pink și fiul acestuia.

Tatăl surorilor Gabor, dramă după dramă

Tatăl celebrelor surori Gabor a avut o viață marcată de traume și suferințe! Bărbatul s-a stins din viață din cauza unui infarct. De-a lungul vieții, omul s-a confruntat cu numeroase momente de cumpănă.

citește și: Cândva era milionar, acum stă cu chirie într-un apartament mic! Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu, dupa ce a pierdut toată averea!

În urmă cu zece ani, tatăl surorilor Gabor a fost la un pas de moarte. Un accident a făcut ca un buștean de o sută de kilograme să-i cadă pe spate. La momentul respectiv, din cauza problemelor cu alcoolul, acesta a refuzat operația ce se impunea în cazul său.

Mult timp, acesta a stat la pat cu dureri crunte. A avut splina scoasă, ficatul tăiat și numeroase alte probleme medicale. Și de parcă toate acestea nu ar fi fost îndeajuns, bărbatul s-ar fi confruntat și cu grave probleme financiare!

Surorile Gabor însă nu l-au lăsat la greu și l-au susținut cu bani. Totuși se pare că bărbatul și fetele aveau o înțelegere. Emil Gabor primea doar 400 de lei, o sumă suficientă pentru ca omul „să nu se spargă în figuri”.

Recomandari