Unde vor petrece Cleopatra Stratan și Edward Sanda luna de miere? Cei doi îndrăgostiți au ales o destinație neașteptată

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o nuntă de vis și au trăit cele mai frumoase momente din viața lor. După marele eveniment, cei doi s-au hotărât și care este destinația finală pentru luna de miere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o nuntă de vis și au trăit cele mai frumoase momente din viața lor.

Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. La începutul lunii august, cei doi îndrăgostiți și-au făcut curaj și a pășit spre altar, acolo unde au spus ferm un mare "DA".

Evenimentul a fost unul foarte discret, însă extrem de frumos. Artiști au savurat din plin fiecare moment petrecut împreună și nu au ezitat să împărtășească cu prietenii din mediul online imagini de la petrecere. Acum, la aproape două săptămâni de la nuntă, aceștia se pregătesc în amănunt pentru luna de miere.

Unde vor petrece Cleopatra Stratan și Edward Sanda luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt foarte activi pe conturile de Instagram. Cei doi își țin la curent prietenii virtuali cu evenimentele importante din viața lor. Recent, artista a făcut o sesiune de întrebări pe rețelele sociale, iar curiozitățile urmăritorilor nu au încetat să apară.

Printe numeroasele întrebări s-a aflat și cea despre destinația pe care au ales-o pentru luna de miere. Cleopatra Stratan a oferit un răspuns ferm și a dezvăluit că abia așteaptă să plece în vacanță.

Citește și: Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda

Destinația pe care au ales-o cei doi pentru luna de miere este Sardinia, Italia, un loc exotic și foarte frumos.

"Doamne, abia aștept", a spus ea, imediat după ce a dezvăluit locația.

Cei doi au foarte multe planuri de viitor împreună, însă acum se bucură din plin de ceea ce le-a pregătit prezentul. Deși au o vârstă foarte fragedă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc mai mult ca niciodată, iar acest lucru nu reprezintă un impediment în relația lor.

Ce rochie de mireasă a ales să poarte Cleopatra Stratan la nuntă

Nunta dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă. Evenimentul neașteptat a fost dezbătut de foarte multe persoane, însă un detaliu important a acaparat atenția tuturor.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Încă de la primele poze apărute pe Instagram de la nunta lor, artista a primit o mulțime de mesaje despre rochița sa. Părerile internauților au fost împărțite în două tabere: unii au spus că rochia este extrem de simplă pentru o nuntă, iar alții au apreciat ținuta sa.

Citește și: Edward Sanda, imaginea emoționantă pe care a publicat-o după ce s-a căsătorit cu Cleopatra Stratan: „Și băieții plâng câteodată”

Tânăra a ales să poarte în cea mai frumoasă zi din viața sa o rochie albă din satin și lungă, care i-a scos în evidență frumoasele atuuri fizice, în special talia de invidiat, superbele trăsături ale feței și bustul generos. Aceasta a strălucit în piesa vestimentar ce i s-a potrivit de minune.

"Cea mai frumoasă zi din viața noastră! 💍❤️", a scris Cleopatra Stratan la descrierea unei imaginii cu soțul ei.

Rochia de mireasa a Cleopatrei Stratan a fost una spectaculoasă, iar evenimentul a fost unul de vis. Cei doi au petrecut alături de familie și de prietenii apropiați, iar nunta a fost una de-a dreptul memorabil și pe gustul tuturor.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri