Unul dintre cei mai mari chitariști ai lumii are probleme! Eric Clapton e pe cale să surzească

 

Unul dintre cei mai de succes muzicieni, unul dintre cei mai tari chitariști ai lumii, are probleme de sănătate. Eric Clapton a recunoscut că aproape a surzit și că are niște dureri înfiorătoare la mână. Lucru și mai supărător pentru Clapton fiindcă aceste probleme îi afectează abilitățile de a cânta, anunță Contact Music.

Legendarul chitarist, în vârstă de 72 de ani, a vorbit deschis despre afecțiunile lui într-un interviu acordat pentru BBC Radio 2. El urmează să susțină un concert în Hyde Park, Londra, pe data de 8 iulie, dar se teme că afecțiunile pe care le întâmpina  îi vor încurca. El mai adaugă:

 „O să lucrez în continuare și trebuie să mă pregătesc pentru show-ul din iulie. Singurul lucru care mă îngrijorează este faptul că am început să surzesc, sufăr de tinitus (țiuit al urechii), iar mâinile îmi funcționează doar parțial. Sper totuși ca oamenii să vină să mă vadă”, a declarat Eric Clapton.

În prezent, artistul se află în studioul de radio pentru a promova filmul biografic „Eric Clapton: A Life in 12 Bars”. Acesta va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie pe data de 12 ianuarie.

Cel mai cunoscut chitarist al tuturor timpurilor a spus că îi este greu să vadă pelicula pentru că șirul povestirii răscolește unele etape dureroase din viața lui, cum ar fi dependența de alcool care i-a măcinat mai bine de 20 de ani din viață.

În plus, el a descris că ajunsese să-și toarne vodcă într-o marcă de bere, deja puternic alcoolizată, doar ca să mascheze cantitatea de băutură pe care o consumă.

Eric Patrick Clapton, cunoscut și sub porecla Slowhand, este chitarist, cântăreț și compositor englez de muzică blues, laureat al premiilor Garammy.

Clapton este adesea considerat a fi unul dintre muzicienii cei mai plini de succes. El a fost celebrat de trei ori în Rock and Roll of Fame.

Faimosul Clapton s-a clasat pe locul al doilea pe lista revistei muzicale Rolling Stone cunoscută ca Cei mai mari 100 chitariști ai tuturor timpurilor.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe