Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Vedete care au pretenții exagerate de la angajații lor. Tu ai putea să lucrezi cu ele?

Dacă la începutul carierei trag din greu pentru a strânge banii necesari primului album, odată cu obținerea faimei, standardele și pretențiile multor artiști devin din ce în ce mai mari.

Jennifer Lopez, imbracata cu un body negru si o esarfa

Hepta

Este momentul când unele celebrități încep să emită cerințe pe care personalul lor le consideră exagerate. De la sticle de alcool, flori de diverse tipuri și alimente, iată care sunt vedetele care au o listă serioasă de cerințe speciale:

Katy Perry nu-și dorește să fie deranjată în timpul călătoriilor sale, așa că a cerut staff-ului să nu comunice cu ea pe parcursul acestora. De asemenea, la sosire vrea să fie întâmpinată cu fructe și legume proaspăt tăiate.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez are pretenția ca totul să fie alb, spre deosebire de Madonna care se așteaptă la o canapea de aceeași culoare, trandafiri proaspăt culeși și draperii din satin negru.

Nici Nicki Minaj nu se lasă mai prejos, însă cerințele ei se limitează la platouri cu pui prăjit, unul cu diverse sortimente de brânză și pachete de gumă cu arome diverse.

Kanye West nu este fanul fibrelor sintetice, așa că nu acceptă în jurul său persoane care poartă haine din aceste materiale. El cere personalului care-l conduce să îmbrace articole vestimentare din bumbac 100%.

Citește continuarea pe zutv.ro.

Sursa foto: Hepta.ro

Recomandari