Viața dramatică a lui Keanu Reeves. Actorul și-a pierdut copilul, iubita și prietenul cel mai bun

Keanu Reeves continuă să fie unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood, însă, în ciuda succesului internațional, viața actorului a fost dramatică - și-a pierdut copilul, iubita și prietenul cel mai bun.

Keanu Reeves a cunoscut succesul în anii ‘90, însă a avut și prima sa mare pierdere în această perioadă. În 1993, actorul și-a pierdut prietenul cel mai bun, River Pheonix, fratele lui Joaquin Phoenix.

De-a lungul timpului, actorul a declarat de mai multe ori că vrea să se căsătorească și să înceapă o familie. În 1998, Reeves a cunoscut-o pe Jennifer Syme, pe care a descris-o drept iubirea vieții sale.

Relația celor doi a progresat rapid și urmau să aibă o fetiță pe care voiau s-o numească Ava Archer. Din păcate, pe 24 decembrie 1999, Ava s-a născut moartă.

Ca urmare a pierderii suferite, Syme a intrat în depresie. După doar 2 ani, tânără a murit într-un accident de mașină, încă o pierdere de neimaginat pentru Reeves.

Keanu Reeves preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care a preferat să își secretă relația cu Alexandra Grant. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment în 2009, însă nu și-au făcut publica relația până în 2019, când au apărut împreună pe covorul roșu.

Ultimele știri