Căutare Live

VIDEO! Anna Lesko si-a lansat site nou cu un san la vedere!

Anna Lesko a lansat la Neatza cu Razvan si Dani mai multe noutati, pornind de la cel mai nou single si ajungand pana la dansatoare.

Anna Lesko a venit la Neatza cu Razvan si Dani pentru a vorbi despre noul single, noul site si castingul pentru dansatoare. Artista a insistat asupra site-ului ei nou a carui lansare a fost marcata de o ipostaza provocatoare a Annei Lesko, cu un san partial la vedere.

In platoul matinalului, Anna Lesko si Dani Otil au cam avut de impartit razbunari presarate cu glume. Artista a incercat sa scape de comentariile matinalului inchizandu-l in papusa ei imensa alaturi de Razvan Simion, insa cei doi barbati au cam ciocanit peretii Matroskei, smulgandu-i artistei cateva cuvinte grele: "De ce sunteti huligani?".

Dani Otil a insinuat ca isi va face nevoile in papusa Annei Lesko, moment in care a fost in sfarsit eliberat, in timp ce Anna Lesko i-a reprosat ca a intarziat la concertul ei de la Baia Mare.

VIDEO! Mircea Badea o ataca pe Andreea Marin: "Are tone de celulita"... VIDEO! Catalin Botezatu a invatat de frica pedepselor...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri