Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Daniela Gyorfi si-a pierdut mintile la filmari

Daniela Gyorfi a fost in pragul unei crize de nervi cu ocazia unor filmari bizare. Dan Negru aproape a convins-o ca si-a pierdut mintile!

Complicele lui Dan Negru pentru aceasta farsa au fost fetele de la Heaven. Ele au invitat-o pe Daniela Gyorfi la un concert de-al lor, urmat de un moment de iluzionism.

Magicianul de pe scena i-a cerut cantaretei sa-i permita sa-i teleporteze cainele. Din pacate pentru patruped, destinatia nu a fost una foarte clara, asa ca a ajuns intr-o realitate paralela. Pentru a o ajuta sa-l gaseasca, iluzionistul s-a oferit sa o teleporteze si pe Daniela.

Asa a ajuns blonda sa calatoreasca in timp. Desi la plecare avea in urechi muzica ui Liviu Guta, la sosire o intampinau acorduri baroce de ev mediu tarziu. Poiana in care a ajuns era plina de domnite si printi. A stat pe ganduri, s-a intrebat daca e posibil asa ceva, dupa care a rostit: „ E o farsa, nu?" Ulterior suspiciunea i-a fost confirmata cand a fost intampinata de un poster cu Dan Negru, care nu avea cum sa fi existat epoca feudala.Vezi toate momentele emisiunii Plasa de Stele din aceasta seara!

Recomandari