Căutare Live

VIDEO! Ingerasul lui Leonardo DiCaprio, sexy in chilotei

Ingerasul blond al lui Leonardo DiCaprio face furori la Miami. Fotomodelul Erin Heatherton a pozat pentru colectia de vara Victoria Secret, pe o superba plaja printre palmieri. Cu un corp perfect, atragatoarea blonda a purtat piese de lenjerie imtima in cele mai calde culori.

Decorul a fost unul de vis, la fel au fost si fetele. Insa piesa de rezistenta a fost chiar iubita lui DiCaprio. Ingerasul blond a impresionat din nou. La 23 de ani, Erin Heatherton a purtat lenjerie intima in culori de vara.

Erin Heatherton a pozat sub privirile atente si exigente ale cunoscutului regizor hollywoodian Michael Bay.

Fotomodelul este originar din statul american Illinois si l-a cucerit pe Di Caprio la New York, in luna decembrie a anului trecut, chiar in timpul unei prezentari a celebrei case de moda.

Se stie ca actorul american are o slabicune pentru fotomodele. Gisele Bunchen, Bar Rafaeli sau Blake Lively sunt doar cateva nume dintr-o lista lunga de cuceriri.

Tot in cartea de vizita a actorului, presa a adaugat-o si pe frumoasa Madalina Ghenea. Dar fotomodelul roman nu a confirmat ca ar fi avut vreo relatie cu starul din Titanic.foto: Hepta.ro

FOTO! Uite ce buze senzuale are Antonia!... Basic Instinct: Sharon Stone, pasionala cu un tanar din Brazilia!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri