Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea nu renunta la nume: "Face parte din brandul meu"

Mihaela Borcea nu renunta la numele care a facut-o celebra! Chiar daca, oficial, de 3 luni, la bratul fostului sot sta o alta doamna Borcea, Mihaela tine mortis sa-si pastreze brandul. Si aceasta ambitie a invins, se pare, orgoliul de femeie inselata.

Mihaela Borcea nu renunta niciodata la lupta, chiar daca asta presupune luarea unor decizii grele. Cand relatia cu fostul sot a inceput sa scartaie, doamna "de fier" nu s-a sfiit sa spuna "stop". Cu toate acestea, stie ca ea ramane adevarata domna Borcea , nume la care nu are de gand sa renunte in veci. "Face parte din viata mea, din cei 23 de ani. Sunt mandra de el", a marturisit aceasta la Conferinta de Presa.

Mihaela se bucura acum de cei trei copii, de sucesul in afaceri, dar si de relatia incredibil de frumoasa pe care o are cu socrii ei.

Daca pe strada Mihaelei e doar soare, nu la fel stau lucrurile si in cazul lui Cristi Borcea. Intoxicatia cu mercur il ameninta se pare din nou pe seful de la Dinamo.
FOTO! Jessica Cirio isi lasa tatal sa vanda gogosi pe strada!... VIDEO! Simona Patruleasa si-a botezat fiica! Vezi imagini inedite!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri