VIDEO! Mircea Badea ii ia apararea lui Serban Huidu: "In zona aia nici eu nu pot merge cu 30 km / h"

Mircea Badea a comentat indelung dramaticul accident provocat de Serban Huidu, explicand ca exista totusi mai multe amanunte de luat in seama, printre care si conditiile rutiere absurde aplicate pe drumul de la Timisul de Sus.

SERBAN HUIDU A AFLAT LUNI DIMINEATA DE DECESUL VICTIMELOR!

Mircea Badea a fost printre cei care au comentat pe larg drama petrecuta duminica pe DN1, un accident de masina provocat de Serban Huidu sfarsind cu trei morti.

IPOTEZA POLITIEI: DERAPAJ SI INTRARE PE CONTRASENS!

Mircea Badea nu l-a atacat pe Serban Huidu asa cum s-ar fi asteptat publicul in urma conflictului din ultima vreme dintre cei doi, ba dimpotriva a vorbit despre contextul rutier in care s-a petrecut accidentul si a atras atentia ca asemenea tragedie se intampla foarte des pe drumurile romanesti.

Totusi, parand ca ii ia chiar apararea lui Serban Huidu, Mircea Badea a tinut sa explice tuturor ca vinovatul accidentului nu este complet refacut dupa propriul accident de ski petrecut cu numai 10 luni in urma.

Aici, Mircea Badea s-a dezlantuit contra lui Serban Huidu, numindu-l baietas prost si orgolios. "Baietasul asta prost juca intr-un film in care era perfect vindecat, chit ca el inca nu poate vorbi normal", a punctat Mircea Badea, imitand si dificultatile de vorbire ale lui Serban Huidu.

Foto: A1.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri