Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Monica Gabor a devenit doamna Lhamo

Prezenta in Bucuresti pentru procesul cu Irinel Columbeanu privind custodia fiicei lor, Monica Gabor a afirmat ca acum se numeste Lhamo.

Recent intoarsa din Statele Unite, Monica Gabor a declarat presei ca a venit cu acte care sa dovedească judecatorilor faptul ca detine o casa in America unde fata ei, Irina, poate locui. "Am adus niste documente care sa ateste acest lucru: extras de cont bancar, documentele de la scoala, ce locuinte am pentru a o creste pe Irina, atat in America cat si aici", a dezvaluit fosta doamna Columbeanu.

Intrebata daca s-a casatorit cu Mr. Pink, raspunsul Monicai a fost ambiguu. "Nu am spus niciodata ca m-am casatorit. Daca esti intr-o relatie cu cineva nu trebuie neaparat sa-ti prezinti bijuteriile. Da, ma numesc Lhamo acum", a marturisit ea.

Cu toate acestea, ea sustine ca daca va castiga procesul se va muta inapoi in Romania. "Daca astazi voi castiga procesul este motivul principal pentru care sunt hotarata sa ma mut din nou in Romania", a spus Monica.

Mai mult, Monica a mai spus ca nu mai stie nimic despre copilul sau deoarece Irinel Columbeanu a refuzat mereu sa-i dea informaţii despre Irinuca. "Nu am reusit sa vorbesc cu Irina, dar o sa o iau vineri si o sa fie totul ok. Nu e cu tatal ei, e singura, plecata undeva in munti, nu am aflat exact unde, refuza sa-mi spuna unde este", a afirmat Monica.Recomandari