Live acumFilm: Aladdin si regele hotilor
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Monica Lhamo: "Imi place numele meu. Inseamna inger sau zeita"

Moni s-a intors in tara ca sa petreaca ziua de intai mai alaturi de fiica sa, dar fostul sot i-a dat planurile peste cap. Irinel a plecat impreuna cu Irinuca la munte. Chiar si asa, vizita Monicai Columbeanu nu a fost chiar un esec. A profitat de ocazie ca sa promoveze produsele comercializate de noul ei partener.

"In Statele Unite, toata lumea imi spune Lhamo. Acesta e numele meu acum. Este si numele unei colectii la care se lucreaza in acest moment. Va fi o colectie exclusivista. Un costum va ajunge si la cateva zeci de mii de euro. Imi place noul meu nume. Inseamna inger sau zeita", a marturisit Moni, conform Libertatea.

Aceasta este declaratia cu care Moni a reusit sa-i bulverseze pe jurnalistii care au intampinat-o pe aeroport. Fosta doamna Columbeanu s-a ferit sa spuna daca s-a casatorit cu Mr. Pink.

Nu stim daca sunt sau nu parteneri in fata legii, dar in afaceri sunt cu siguranta o echipa.

Moni profita de orice ocazie ca sa promoveze bautura energizanta comercializata de iubitului ei. Bruneta si-a facut aparitia la aeroport imbracata intr-un trening inscriptionat cu numele Mr. Pink.

Acesta n-a fost singurul scop al vizitei in Romania. Monica voia sa petreaca timp cu fiica sa, dar Irinel i-a dat planurile peste cap.

„Voiam sa vin mai repede, ca sa o pot vedea pe Irina, dar tatal ei nu mi-a dat nici un raspuns daca pot sa stau cu ea sau nu", a spus vedeta.Cand se va intoarce de la munte, Irinuca va primi mai multe cadouri de la mama ei, printre care hainute roz de firma si jucarii.

Recomandari