Căutare Live

VIDEO! Oana Zavoranu: “Procurorul nu m-a tradat!”

Oana Zavoranu a fost audiata la DNA in dosarul procurorului invinuit ca ar fi luat mita pentru a le ajuta pe vrajitoarele Melissa si Vanessa. Bruneta a venit la Un Show Pacatos pentru a vorbi despre declaratia data autoritatilor, dar si pentru a dezvalui si alte detalii din ancheta impotriva vrajitoarelor.

Invitata la Un Show Pacatos, Oana Zavoranu si-a explicat vizita de la DNA din cursul zilei de astazi. "Am fost audiata in calitate de martor in ceea ce priveste acest al doilea dosar, in care procurorul Balasescu este invinuit ca a luat mita. Unul dintre camatari a devenit denuntator. A devenit bunul samaritean...", a spus bruneta.

Vedeta TV a declarat ca nu crede in vinovatia procurorului cu care a lucrat pentru a le baga la inchisoare pe Melissa si pe Vanessa. "Nu m-am simtit tradata pentru ca pe toata perioada cercetarii el a fost foarte profesionist. Eu nu pot sa cred ca si-a tradat colegii, ca mi-a tradat dosarul", a adaugat Oana Zavoranu.Querida a povestit mai multe detalii din timpul anchetei in care a fost sub acoperire pentru a le da in vileag pe vrajitoare. Vedeta TV a recunoscut ca s-a distrat de multe ori cand a avut de-a face cu Melissa si cu Vanessa. "Aveam tot felul de microfoane pe mine. Am talent actoricesc. Pot fi agent secret. Si m-am simtit bine facand asta. Ma gandeam ca sunt la emisiune", a marturisit Oana Zavoranu la Un Show Pacatos.


FOTO! Vezi cum arata sclava Isaura la 54 de ani!... Orlando Bloom vrea ca alti barbati sa tanjeasca la sotia lui...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri