Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

VIDEO! Simona Trasca, in pragul sinuciderii

Simona Trasca a vorbit la Un Show Pacatos despre tentativa ei de sinucidere si despre internarea la Psihiatrie. Blonda a recunoscut ca este deja la a treia incercare de a-si lua viata.

Simona Trasca a dezvaluit care au fost o parte din factorii care au impins-o catre acest gest extrem, ales de catre Madalina Manole si Malina Olinescu. "In ultimele luni mi-a fost foarte greu. Si episodul cu Miguel, si ca am ajuns la detectorul de minciuni. A contribuit si Marius Baldovin, dar si Taranul cu Maserati. Pe mine ma deranjeaza cand spune cineva ceva urat despre mine. Au contribuit si astea la starea mea depresiva", a recunoscut blonda.Cea cunoscuta drept Pamela de Romania a mai spus ca nu este prima data cand incearca sa se sinucida si ca a ajuns deja la a treia tentativa. "Astazi sunt ok, ma bucur ca nu m-am omorat. Vineri mi-am facut planul cum sa nu dau gres pentru ca am mai incercat si nu mi-a mai reusit. Asta a fost a treia tentativa", a adaugat modelul.

"Nu m-au lasat sa plec acasa si seara mi-au facut injectie cu forta", s-a plans Simona Trasca de cadrele medicale de la Spitalul Alexandru Obregia.Pe langa cei care au suparat-o pe blonda, chiar si mama ei a reusit sa o enerveze pe aceasta. Si chiar sa o faca sa planga. Mama Simonei Trasca a inceput sa povesteasca din traumele acesteia din copilarie. Dar Pamela de Romania nu a apreciat gestul parintelui.Cea care a dus-o la spital, Cristina Roman, a povestit cum a aflat de planul tragic al Simonei Trasca. "Noi am tras-o de limba, ea s-a scapat si nu imi venea sa cred, m-a socat. Mi-a zis ca i s-a urat sa traiasca si a zis ca vrea sa se omoare. Stiam de o alta tentativa, dar nu de doua", a declarat bruneta.Recomandari