VIDEO! Tora Vasilescu, avort pe scena!

Actrita avut o tinerete tumultuoasa, dar cele mai groaznice clipe le-a petrecut chiar pe scena. Pe vremea lui Ceausescu, Tora Vasilescu a avortat in timpul piesei de spectacol in care juca.

Tora Vasilescu povesteste detasat momentul incredibil care a avut loc in urma cu cateva decenii. "La un moment dat in pauza am avortat si am intrat pe scena si s-a oprit programul. Am ajuns dupa spectacol la spital si era o perioada cand au murit mii de femei, erau interzise avorturile", a declarat artista.

Actrita este uimita de cei care vor sa interzica avorturile, considerand ca un copil nedorit poate sa dea oricui viata peste cap. Tora are sufletul impartit in doua: pe de-o parte se bucura ca nu a avut niciodata urmasi, dar pe de alta parte instinctul matern o incearca atunci cand vede copii si tineri.

"Cand vad societatea in care traim, pe de-o parte ma bucur ca nu am copii. Pe de alta parte cred ca e pentru prima data cand o sa incerc sa articulez un sentiment: ca mama, probabil cand vezi fete tinere, baieti tineri, ai sentimentul de viata care continua prin ei. Poate aici regretul", a spus artista.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri