Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

VIDEO! Tora Vasilescu, avort pe scena!

Actrita avut o tinerete tumultuoasa, dar cele mai groaznice clipe le-a petrecut chiar pe scena. Pe vremea lui Ceausescu, Tora Vasilescu a avortat in timpul piesei de spectacol in care juca.

Tora Vasilescu povesteste detasat momentul incredibil care a avut loc in urma cu cateva decenii. "La un moment dat in pauza am avortat si am intrat pe scena si s-a oprit programul. Am ajuns dupa spectacol la spital si era o perioada cand au murit mii de femei, erau interzise avorturile", a declarat artista.

Actrita este uimita de cei care vor sa interzica avorturile, considerand ca un copil nedorit poate sa dea oricui viata peste cap. Tora are sufletul impartit in doua: pe de-o parte se bucura ca nu a avut niciodata urmasi, dar pe de alta parte instinctul matern o incearca atunci cand vede copii si tineri.

"Cand vad societatea in care traim, pe de-o parte ma bucur ca nu am copii. Pe de alta parte cred ca e pentru prima data cand o sa incerc sa articulez un sentiment: ca mama, probabil cand vezi fete tinere, baieti tineri, ai sentimentul de viata care continua prin ei. Poate aici regretul", a spus artista.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro