Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vocea disperată a Cristinei Țopescu, la telefon, înainte să moară, făcută publică într-o înregistrare audio: "Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul"

O înregistrare audio în care se aude vocea Cristinei Țopescu spunând că se simte rău și că are atacuri de panică face înconjurul internetului. Jurnalista ar fi sunat un prieten cu puțin timp înainte de a dispărea complet și se presupune că după doar câteva ore ar fi murit.

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață

Facebook

“Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac! Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.
Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de câini) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!
Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”,
spune Cristina în înregistrarea făcută publică de România TV, care susține că acel mesaj audio a fost înregistrat cu doar câteva ore înainte de moartea Cristinei Țopescu.

Vocea disperată a Cristinei Țopescu, la telefon, înainte să moară, făcută publică într-o înregistrare audio: "Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul"

*Cristina Țopescu modera o emisiune online

Citește și: Apropiații Cristinei Țopescu susțin că suferea de depresie: "Refuza orice contact cu cunoscuții. Voia să fie lăsată în pace"

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Citește și: Ultima oră! INML nu a putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu: Cadavrul e în stare avansată de putrefacție

"A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

INML nu a putut stabili la autopsie cauza morții Cristinei Țopescu, întrucât cadavrul se află într-o stare avansată de putrefacție.

Recomandari